Çakıryiğit Ortaokulu

Vizyon: Bilgide, iletişimde, teknoloji kullanmada bölgesinde lider bir Çakıryiğit Ortaokulu...

Misyon: Okulumuz, karşılıklı iletişime önem veren, gelişimi ve değişimi yakalamaya çalışan üretken bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Başarılar: 2010-2011, 2011-2012 yılında mezun olan 24 öğrenciden 14 öğrenci orta öğretime kayıt yaptırmıştır. ( Anadolu ve Anadolu İmam Hatip Liselerini kazanmışlardır )

Saatler: Ders Başlama Saati : 08:40 Ders Bitiş Saati : 15:20
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 531 874 46 48

WEB - https://reyhanlicakiryigit.meb.k12.tr

Adres - ÇAKIRYİĞİT MAH. GÜLTEPE 1 SK. CAKIRYIGIT ILKOKUL VE ORTAOKULU BLOK NO: 1 REYHANLI / HATAY

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - -

Ulaşım -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Çakıryiğit Ortaokulu Reyhanlı ilçe merkezi 7 km; Hatay il merkezine ise 52 km uzaklıktadır.